Wattmedia Servicii WEB

Serviciile   noastre

Preturi
Cat costa un site web? Practicam cele mai mici preturi pentru site-uri create atent, impreuna cu Dvs, asigurandu-ne ca aveti ce doriti. Tarifele WATTM Citeste mai mult..
Cum lucram
Modul de lucru al echipei Watt Media: Website-ul este imaginea ta pe internet iar domeniul este locatia unde clientii te pot gasi.  Citeste mai mult..
Web Copy writing
Prin ce se deosebeste un text de calitate de unul mediocru? E foarte simplu: iti ramane in minte mai mult de cateva secunde dupa ce l-ai terminat de citit. T Citeste mai mult..
Redesign
Un site web gresit conceput nu va performa, chiar daca aveti un produs foarte bun la vanzare. WATTMEDIA va ajuta sa creati o prezenta online solida, prin pro Citeste mai mult..
E-mail marketing
Marketingul prin mesaje e-mail este nu numai un trend, dar o modalitate eficienta, ieftina si sigura de a transmite un mesaj publicitar in cel mai scurt timp Citeste mai mult..
Directoare Web
Directoarele Web sunt precum niste biblioteci virtuale. Aici site-urile sunt organizate pe categorii (exemplu: site-urile de contabilitate sunt de la sectiun Citeste mai mult..
SEO
Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO): SEO este un termen pe care il intalniti des online si un termen controversat. Exista firme care va promit un lo Citeste mai mult..
Webdesign
Importanta site-ului WEB: Avand un site web, afacerea ta va putea concura la nivel egal cu alte companii, mult mai mari. Lasa-ne sa iti cream site-ul web si Citeste mai mult..
De ce NOI?

Pentru ca oferim servicii de calitate la preturi acceptabile. Consultanta de specialitate clientilor care sunt inca la inceput de drum in ceea ce priveste existenta unei firme pe internet. Lucram cu toate detaliile la vedere. Clientul poate observa pas cu pas dezvoltarea proiectului sau. Posibilitatea efectuarii gratuite de modificari asupra site-ului chiar daca nu au fost specificate in contract. Oferim gratuit o luna intretinere dupa finalizarea proiectului.

Ultimele Proiecte

Visit link

Schimburi de experienta in randul tinerilor.

Visit link

Distribuitor materiale stomatologice

Visit link

Tavite Portbagaj

Visit link

Magazin virtual online de cadouri pentru toate varstele.

Copyright 2012 Wattmedia. Design by WATTMEDIA